Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku

Hodiny 08.03.2022 14:17
simkova simkova
Jarní tipy na zážitky

Jaro vystrkuje růžky, krokusy pučí a Velikonoce jsou za dveřmi. Možná i vám vlilo jaro do žil novou sílu a chuť podniknout konečně pořádné dobrodružství! A co teprve výjimečné zážitky ve vzduchu, které vám dodají křídla, nabídnou nadpozemskou krásu a nebetyčný rozhled? Ano, máme pro vás tipy na jedinečné zážitky, jako stvořené pro jarní období.

Ať hledáte dárky k narozeninám, jarní svatební dary pro novomanžele, adrenalinovou výzvu pro přátele, romantiku pro svou lásku nebo zážitkové překvapení pro rodiče – to všechno vám s lehkostí vánku splní naše zážitkové dárky ve vzduchu!

Vyberte si podle povahy obdarovaného nebo podle příležitosti. Tyto zážitky patří aktuálně k bestsellerům, prověřeným uplynulými měsíci (i roky), a těší se vaší dlouhodobé přízni i nadšeným ohlasům.

Romantické lety balónem
Jedny z nejkrásnějších a také nejatraktivnějších dárků vůbec jsou lety balónem. Zážitky, na které se pro jejich jedinečnost jen tak nezapomíná! Romantický let balónem pro dva se startem po celé ČR, třeba i z vaší zahrady, je excelentní jako svatební dar, k výročí nebo při žádosti o ruku! Ten pocit, kdy se vám stovky metrů nad zemí otevře celý širý svět… Jen s vaší láskou nebo třeba s celou rodinou. Pokud zvolíte privátní let balónem, vejde se na palubu až sedmičlenná posádka rodiny, party přátel či kolegů. Čeká vás nadhled nad hlukem měst i všemi starostmi, které necháte dole. A specialitu máme také přímo pro Brňáky – let balónem nad Brnem a krásami celé jižní Moravy. Vše si prožijete od přípravy balónu po slavnostní křest s přípitkem. Nechte se unášet s lehkostí, kam právě vítr vane.

 

Obsah obrázku obloha, exteriér, letecká doprava, skákání

Popis byl vytvořen automaticky

Tandemový seskok padákem plný adrenalinu
Jsou zážitky, které vyžadují notnou dávku kuráže. A skok z letadla z maximální povolené výšky 4200 metrů patří bezpochyby k těm top. V Prostějově se skáče každou sobotu, neděli i ve svátky, záleží pouze na počasí. A tamní drop zóna je jediné letiště mezi Prahou a Košicemi, kde si skočíte tandemový seskok ze závratné výšky čtyř kilometrů a s dvojnásobnou délkou volného pádu! Nové termíny pro tandemové seskoky mají také na letišti Vyškov. Darujte volný pád rychlostí cca 200 km/h. Ve výšce 1500 metrů pak otevře tandempilot padák a následuje až 8 minut letu s padákem. Nepotřebujete žádný speciální výcvik, dostanete pouze krátkou instruktáž, a poté zažijete to samé, co zkušený parašutista. Na tenhle neskutečný adrenalin láká také letiště Hosín v Českých Budějovicích.

Vyhlídkové lety: Je libo Brno, nebo Příbram?
K našim absolutním bestsellerům patří i vyhlídkový let v Brně, z letiště v Tuřanech, určený pro jednu až tři osoby. Celé letadlo bude patřit jen vám! Trasu si vyberete podle vlastního přání a místa, na která se léta díváte s nohama pevně na zemi, konečně uvidíme s dechberoucím nadhledem. Žádný shon, jen neskutečná nádhera hluboko pod vámi, viděná z paluby dvoumístného letounu Cessna 152, kde usednete vedle pilota, nebo letounu Cessna 172 až pro tři zážitkující pasažéry. Pokud toužíte startovat z Čech a obdivovat krásy kouzelných míst Karlštejna, Berouna, Křivoklátu, Orlíku, Svaté hory či Slap, pak zvolte vyhlídkový let z Příbrami. Opět si vyberete let i pro dvě nebo tři osoby.

Úžasný zážitek nad Brnem? Vsaďte na let vrtulníkem!
Hledáte něco mimořádného, a přitom zcela pohodového? Letecký zážitek pro své blízké z Brna? Tak tenhle zážitek je jako stvořený! Let vrtulníkem nad Brněnskou přehradou pořídíte za úžasnou cenu s plným komfortem a odletem z Brna. Vhodný je pro jednu až tři osoby, od šestnácti let a termíny jsou opět již k mání! Čeká vás moderní a bezpečný vrtulník americké produkce – čtyřmístný Robinson 44. Ideál pro všechny, kdo milují zážitky ve vzduchu nebo chtějí vyzkoušet něco zcela nového.

Obsah obrázku obloha, planina, letící, exteriér

Popis byl vytvořen automaticky

Nedostižný zážitek? Jednoznačně let stíhačkou!
Největší bestseller a totální hit současnosti, který ještě nedávno byl běžným smrtelníkům nedostupný? Jedině famózní let stíhačkou! Umíte si představit zažít adrenalin na ty nejvyšší obrátky, které vás nekompromisně zatlačí do sedačky a vy zažijete let svého života? Vězte, že nepřekročitelná rychlost činí 910 km/h, a pokud hledáte excelentní zážitkový dárek, který plní dětské sny na počkání, nemůžete zvolit lépe než let stíhačkou L-29 Delfín, který sloužil pro výcvik pilotů proudových stíhacích letadel, nebo jeho nástupce L-39 Albatros. Letem však nic nekončí, následuje poletový rozbor a sdílení zážitků. Start z brněnského letiště v Tuřanech.

Nejste si jistí, který zážitek a bestseller je ten pravý? Tak prostě vyberte univerzální poukaz na zážitek, jeho hodnotu si zvolíte podle chuti a vaše velikonoční nadílka bude jako malovaná. 😊

Sdílet článek

Chcete jako první vědět o novém zážitku nebo vychytat slevy na zážitek? Sledujte nás na sociálních sitích.

Nejčtenější články

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.04.2022 13:38
simkova simkova

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností Chcete fotit působivé momentky, nad n...
Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom
Jarní tipy na zážitky
Datum 29.03.2022 13:58
simkova simkova

Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom

Který kluk by aspoň chvíli netoužil stát se profi pilotem formule nebo zažít zrychlení z 0 na 100 km/h za tři sekundy v luxusním Ferrari? Co nedávno by...
Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.03.2022 11:28
simkova simkova

Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou

Chcete si užít svoje oblíbené zážitky za výhodnější cenu? Hledáte tipy na boží dárky pro kamarády a své blízk...
Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku
Jarní tipy na zážitky
Datum 08.03.2022 14:17
simkova simkova

Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku

Jaro vystrkuje růžky, krokusy pučí a Velikonoce jsou za dveřmi. Možná i vám vlilo jaro do žil novou sílu a chuť podniknout konečně pořádné dobrodružství...