Oslava žen! Vyberte si zážitkové dárky k MDŽ a oceňte svou manželku, maminku i kamarádku

Hodiny 03.03.2022 09:32
simkova simkova
Dárky ke Dni Žen

Každá žena miluje dárečky a bez pozornosti doslova nemůže žít. Někdy, pánové, stačí i drobná květina darovaná jen tak a uvidíte, jak tvář vaší milé ženy rozzáří úsměv. A co teprve společný zážitek!

Od roku 1908, kdy proběhla v New Yorku stávka švadlen, slavíme každoročně 8. března Mezinárodní den žen (MDŽ). Den, kdy mohou muži, ale i ženy ocenit své milované maminky, babičky, sestry, tchýně, kamarádky a partnerky pozorností a dárečkem. Den, kdy řeknou ženám svého srdce: „děkuji, že jsi“.

Proto jsme pro vás vytipovali zážitky, které vás inspirují, jak své ženy potěšit a obdarovat.

Dárek pro maminku
Vzpomenete si, kdy jste naposledy potěšili a obdarovali maminku? Jen tak? Na MDŽ máte jedinečnou příležitost. V den, který je zasvěcený ženám téměř po celém světě, si připomínáme nejen práva žen, ale také jejich místo v našich životech. Chcete vědět, jaký dárek potěší každou maminku, bez ohledu na věk nebo koníčky? Pozvánka na degustační menu v luxusní restauraci Brno. Prožijte společně výjimečný večer ve dvou.

Má vaše maminka temperament v krvi, ráda se aktivně odreaguje, a ještě vyzkouší něco nového? Darujte jí poukaz na střelbu na kryté střelnici Brno. Na moderní kryté střelnici, bez zbrojního průkazu a s velkým výběrem zbraní včetně žhavých novinek. I tento zážitek můžete prožít společně!

Zážitkové dárky pro manželku
Dopřejte své milované prožitek totálního uvolnění. Floating Brno, stav beztíže v solném roztoku, odplaví v kombinaci s masáží nebo rašelinovými zábaly veškeré stopy stresu, spěchu a starostí. Floating probíhá ve speciálním tanku naplněném teplou, hustou a slanou kapalinou, která nadnáší tělo a imituje tak stav beztíže.

Obsah obrázku voda, sport, vodní sporty, plavání

Popis byl vytvořen automaticky

Hledáte-li něco nevšedního, pak pro vás máme unikátní tip: jízdu v obrněném transportéru BVP-1 drsným terénem bývalého vojenského tankodromu v Milovicích. Tahle jízda je skvělým zážitkem pro muže i ženy, a zažít ho můžete navíc společně! Jen nečekejte žádnou projížďku po kolonádě. Přidáte-li navíc střelbu, bude tato jízda jaksepatří akční!

Dárky pro babičku
Co kdybyste mohli své babičce splnit životní sen? Nebo ji vynést do nebe a umožnit rozhled do důvěrně známé krajiny, jaký dosud nezažila? Takový originální zážitek nabízí vyhlídkový let Brno pro 1 až 3 osoby. Trasu si babička vybere podle vlastního přání a celé letadlo může mít jen pro sebe. Samozřejmě kromě zkušeného pilota! Start na letišti Brno Tuřany.

Obsah obrázku obloha, exteriér, několik

Popis byl vytvořen automaticky

Chcete svou babičku rozmazlovat a dopřát jí nejefektivnější formu relaxace a regenerace, která pomáhá odstraňovat únavu, nahromaděný stres a napětí organismu? Pak doporučujeme thajskou olejovou masáž celého těla od konečků prstů na nohou až po kořínky vlasů! Tento zážitek jí navrátí ztracenou energii. Konkrétní místo masáže si sama vybere při rezervaci termínu.

Dárky pro sestru
Miluje vaše sestra adrenalin? Nebo máte chuť prověřit její kuráž a překvapit ji něčím, kdy překonaná veškerý strach, limity a zažije bezmezný pocit svobody? Legendární bungee jumping přímo v Brně z výšky až 110 metrů je nepřekonatelný zážitek, který můžete zažít také společně v tandemu.

A pokud vaší sestře skutečně dřímá dobrodružství v krvi, probuďte ho zážitkem, na nějž nikdy nezapomene! Tandemový seskok padákem Prostějov je další legendou v naší nabídce zážitkových dárků a zároveň nejlepším skokem padákem na Moravě z maximální povolené výšky 4200 metrů!

Dárky pro tchýni
Jeden z nejromantičtějších zážitků, který můžete věnovat kterékoliv ženě, je let balónem. Ale vaše tchýně není jen tak ledajaká žena! Proto věříme, že klasický let balónem nad libovolně zvolenou krajinou bude speciálním, a dost možná i životním zážitkem. Létá se celoročně a bez omezení věkem. Vaše tchýně prožije vše od přípravy balónu po slavnostní křest s přípitkem.

Sdílet článek

Chcete jako první vědět o novém zážitku nebo vychytat slevy na zážitek? Sledujte nás na sociálních sitích.

Nejčtenější články

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.04.2022 13:38
simkova simkova

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností Chcete fotit působivé momentky, nad n...
Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom
Jarní tipy na zážitky
Datum 29.03.2022 13:58
simkova simkova

Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom

Který kluk by aspoň chvíli netoužil stát se profi pilotem formule nebo zažít zrychlení z 0 na 100 km/h za tři sekundy v luxusním Ferrari? Co nedávno by...
Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.03.2022 11:28
simkova simkova

Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou

Chcete si užít svoje oblíbené zážitky za výhodnější cenu? Hledáte tipy na boží dárky pro kamarády a své blízk...
Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku
Jarní tipy na zážitky
Datum 08.03.2022 14:17
simkova simkova

Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku

Jaro vystrkuje růžky, krokusy pučí a Velikonoce jsou za dveřmi. Možná i vám vlilo jaro do žil novou sílu a chuť podniknout konečně pořádné dobrodružství...