Vojenské zážitkové dárky - sen každého muže

Hodiny 28.09.2022 10:16
simkova simkova
Vojenské a army zážitky

Nejoblíbenější hra všech kluků v dětství? Na vojáky, s tanky a pistolemi! Vojenské zážitky prostě k mužské duši patří. A mnozí jsou bojovými vozidly a vojenskou technikou fascinováni ještě dlouuuho v dospělosti. Tak pokud i ve vás nebo vašem muži, tátovi, bráchovi či kamarádovi dřímá duše kluka-dobrodruha, tady pro ně najdete dokonalé dárky. Nadělte jim jízdu tankem, ať se stanou vojáky na zkoušku, zažijí adrenalin a možná i výcvik S.W.A.T.!

Zmapovali jsme terén za vás, otestovali vojenské zážitky a vybrali pro vás ty nej zážitky v největším offroad areálu Milovice. S námi zažijete ale také rychlou jízdu a silné stroje na závodní dráze v Army parku v Ořechově u Brna.

Zážitky Ořechov u Brna
Jízda na čtyřkolce a v obrněném transportéru. To jsou dva top zážitky, které stojí za to v tomto areálu vyzkoušet. Nadělte vzrušení z rychlé jízdy a prožeňte silné čtyřkolky! Obdarovaný může kroužit na trati navržené speciálně pro tyto stroje Yamaha Breeze YFA 125 s elektrickým startérem a automatickou převodovkou. Nepotřebuje žádné speciální zkušenosti, a dokonce ani řidičák! Nutná je jen hranice dosažených šestnácti let. Je libo dvacet minut nebo celou hodinu?

Co by měl ale každý kluk i muž zažít, to je divoká jízda v obrněném transportéru právě v Ořechově. Ale pozor! Bude to pořádně házet! Posádka pojede rychlostí až 65 km/h v pásovém vojenském transportéru BVP-1, okolí bude pozorovat přes úzké hledí a vše si může i natočit a nafotit (pokud za jízdy udrží přístroj v ruce!) 😊 Svést se přitom může celá rodina. V plánu jsou tři okruhy a vystřídá se hladce až 24 osob.

Obsah obrázku strom, exteriér, tráva, dopravaPopis byl vytvořen automaticky

Nadělte výcvik se speciální jednotkou S.W.A.T.
Vojenské zážitky jako dárek pro vaše blízké mohu mít pořádné grády! Stačí jeden poukaz a promění se v členy speciálních jednotek! Dárkový poukaz na střelnici Milovice, v rámci balíčku S.W.A.T., jim umožní vyzkoušet sílu tří ostrých zbraní – přesně jako v útvaru rychlého nasazení na venkovní střelnici v Milovicích u Prahy pod dohledem zkušených lektorů. Je možné střílet už od dvanácti let, do osmnácti je ale nutný doprovod. Vše pod dohledem zkušených lektorů!
A co teprve S.W.A.T. – premium, kde zažijete šestihodinový výcvik SWAT, dostanete k zapůjčení kompletní výstroj, vše pod vedením instruktorů skutečných speciálních jednotek? Čekají vás i cvičné zásahy s reálnými scénáři.
Nebo darujte přímo výcvik se speciální jednotkou S.W.A.T., který můžete mít i v individuální podobě! Během výcviku projdete nejrůznější praktická i taktická cvičení, která si vyzkoušíte v praxi, a zažijete misi v kompletní balistické výbavě, včetně prohledávání objektu a zatýkání nebezpečných pachatelů i s pomocí fleshbangu.

Výcvik se speciální jednotkou S.W.A.T.

Jízda tankem
Naprostý hit a evergreen, který se neomrzí! Jízda tankem! Víte, jaké to je svézt se drsným terénem v obrněném transportéru BVP-1? Čeká vás prudká jízda a brodění, kdy si budete říkat, že se z toho už nikdy nevyhrabete. A prohlédnout si můžete i rozsáhlý vozový park. Který kluk by tohle nechtěl zažít!? A ještě si přikupte střelbu na venkovní střelnici z legendární útočné pušky Kalašnikov AK-47 anebo z VZ-58 a tato jízda v BVP bude nezapomenutelná!

Nebo byste raději celý tank řídili? Žádný problém! Zážitek Řízení bojového vozidla pěchoty vám váš sen splní! Zažijete cca 30 minut řízení BVP-1 a účastnit se mohou i kamarádi nebo rodina jako spolujezdci. A přidejte ještě následnou střelbu a bude to skutečná paráda!

V nabídce je také Jízda v obrněném transportéru se střelbou z Kalašnikova.

Exkluzivní překvapení pak zajistíte, pokud darujete Řízení bojového tanku T55. Tento zážitek je navíc vždy privátní, takže obrněná legenda čeká jen na vás! Chcete si program řízení tanku ještě více užít? Zakoupením varianty se střelbou si vyzkoušíte i legendární útočný Kalašnikov AK-47 nebo z VZ-58!

Že si na privátní jízdu a řízení tohoto kolosu netroufáte? Pokud obdivuje váš oslavenec sílu a výkonnost válečných tanků, pak vsaďte na jízdu tankem T-55. Stane se jedním z členů hrdinné posádky a zažije neopakovatelné pocity z jízdy historickým bojovým tankem. Usedne přímo na pancíř a budete jen zírat, co na něj vpředu čeká! Tohle bude vážně jízda!

Obsah obrázku tráva, exteriér, strom, obloha

Popis byl vytvořen automaticky

Střelba
Pro všechny střelce amatéry nebo milovníky stříleček je jako stvořený zážitek Střelba na venkovní střelnici v Milovicích u Prahy, kde si zastřílíte z legendárního kalašnikova i brokovnice.

A samozřejmě nesmí chybět ani střelecký Zlatý balíček, kde si obdarovaný otestuje svou mušku s těmi nejznámějšími zbraněmi na střelnici! Uzi, Magnum, Glock, odstřelovací puška a tři další... Střelecké zážitky a dárky baví malé i velké kluky! Střílet lze už od dvanácti let, ale jen s dospělým doprovodem!

Nebo otestujte Sovětský balíček a zažijte nejlepší sovětské střelné zbraně, od těch bojových na blízko až po smrtící přesné odstřelovací na dlouhé vzdálenosti! To znamená, že vyzkoušíte 7 legendárních sovětských zbraní a máte na to 56 střel!

Adrenalinová čtyřkolka, paintball a Army drill
Adrenalinová jízda terénem na čtyřkolce, na širokých pneumatikách a s ještě širším úsměvem ve tváři! Uhánějte rychle vpřed na speciální trati v Milovicích. Jsou pro vás připraveny super silné stroje značky Yamaha (400 ccm), s nimiž si prověříte své možnosti a vychutnáte ten pravý off-road.

Nebo vás láká akční jízda na čtyřkolkách v kombinaci s paintballovou bitvou? Čilost, obratnost, odvaha, odpovědnost a týmový duch: to jsou přednosti, které budete potřebovat a pomohou vám nejen získat vlajku protivníků, ale ještě o kus lepší zážitky! Dopřejte si radost, souboj, závody a rychlost ve dvojitém balení!

Obsah obrázku exteriér, země, špína, jezdectví

Popis byl vytvořen automaticky

Trocha drillu občas neuškodí! Máte doma lenošivého manžela, partnera, bráchu, syna nebo kamaráda? Vzhůru do akce a proměňte ho ve vojáka na zkoušku! Dárek je ideální dárek pro skupinu přátel, ale i upovídanou manželku. 😊 Tak pozor – váš výcvik právě začíná a co přesně bude jeho součástí, záleží na momentální náladě vašeho velitele.

Nevíte si přesto rady s výběrem? Pak pro vás máme elegantní řešení! Univerzální dárkový poukaz, který to řekne s radostí za vás. 😉

Sdílet článek

Chcete jako první vědět o novém zážitku nebo vychytat slevy na zážitek? Sledujte nás na sociálních sitích.

Nejčtenější články

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.04.2022 13:38
simkova simkova

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností Chcete fotit působivé momentky, nad n...
Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom
Jarní tipy na zážitky
Datum 29.03.2022 13:58
simkova simkova

Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom

Který kluk by aspoň chvíli netoužil stát se profi pilotem formule nebo zažít zrychlení z 0 na 100 km/h za tři sekundy v luxusním Ferrari? Co nedávno by...
Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.03.2022 11:28
simkova simkova

Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou

Chcete si užít svoje oblíbené zážitky za výhodnější cenu? Hledáte tipy na boží dárky pro kamarády a své blízk...
Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku
Jarní tipy na zážitky
Datum 08.03.2022 14:17
simkova simkova

Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku

Jaro vystrkuje růžky, krokusy pučí a Velikonoce jsou za dveřmi. Možná i vám vlilo jaro do žil novou sílu a chuť podniknout konečně pořádné dobrodružství...