Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom

Hodiny 29.03.2022 13:58
simkova simkova
Jarní tipy na zážitky

Který kluk by aspoň chvíli netoužil stát se profi pilotem formule nebo zažít zrychlení z 0 na 100 km/h za tři sekundy v luxusním Ferrari? Co nedávno byla výsada jednotlivců, teď může začít každý (plnoletý) kluk i holka s duší závodníka. Zážitková jízda v supersportech – to je dokonalý dárek k narozeninám, k výročí, z lásky i jen tak pro radost.

Jízda nadupaným sexy sporťákem nebo žhavou formulí s neuvěřitelným zrychlením nadchne každého muže, který miluje rychlou jízdu a vůni benzínu. Nechte ho zažít jezdecké nebe plné bláznivého adrenalinu, závodních okruhů a hřmotných motorů, které absolutně nemají konkurenci. Podmínkou je pouze plnoletost a řidičák skupiny B. Jaro a léto jsou pro takové zážitky jako stvořené. Nové termíny jsou právě teď k mání na webu!

Daruj jízdu ve Ferrari na okruhu
Legenda všech legend. Zářivě červený lesk, zrychlení z 0 na 100 km/h za 3 sekundy, maximální rychlost 325 km/h, bez kauce či jiných příplatků a na okruhu bez rychlostních omezení! To je nejvýkonnější osmiválcové Ferrari 488 Spider, které se prohání na okruhu kousek od Příbrami. Okruh je dlouhý 2250 metrů a záleží jen na vás, zda darujete jízdu v délce jednoho nebo třeba osmi okruhů. Tenhle sporťák prostě touží řídit každý fanda motorismu.

 

Jízda Lamborghini Ostrava

Žlutá nespoutanost: jízda v Lamborghini!
Umíte si představit řítit se rychlostí přes 300 km/h? Řídit supersportovní káru, s níž zažijete ultra adrenalinovou jízdu v Praze, Brně, Olomouci nebo Ostravě po dálnici, stejně jako po běžné silnici plné ostrých zatáček? Projížďka v Lamborghini Gallardo LP560-4 je splněným snem každého motoristy. Trasu jízdy si navíc obdarovaný zvolí sám a není problém ani profi videozáznam z jízdy. Termíny jsou na webu, tak neváhejte, s tímto zážitkem zazáříte!

Ferrari nebo Lamborghini?
Nemůžete si vybrat, který z těchto žhavých sporťáků je ten pravý a nejvíc potěší? Řešení je jednoduché – nadělte duel supersportů v Praze a váš obdarovaný zažije dvojitou životní jízdu!

Zážitková jízda ve formuli na Vysočině

Jízda ve formuli? Na Vysočině!
Zážitková jízda, která se nedá porovnat s žádnou jinou. Dokonalost jízdních vlastností nejnovější formule F4 Mygale vám vezme dech! Neuvěřitelné zrychlení z 0 na 100 km/h za šílené 3,8 sekundy, 570 kilový monopost s dvoulitrovým motorem, výkonem 160 koní a maximální rychlostí vozu 235 km/h. To jsou vlastnosti, které zaručují obdarovanému tu nejlepší jízdu v životě! Zažije přilnavost, která popírá zákony gravitace, s posazením jen pár centimetrů nad zemí. Famózní jízda probíhá na letišti Kámen na dvoukilometrovém okruhu.

Nejrychlejší zážitek? Jízda v Ariel Atom!
Neskutečných 596 koní a brutální zrychlení z 0 na 100 km/h za 2,7 sekund! Takový adrenalin zajistí neskutečná jízda v Ariel Atom bez omezení na okruhu letiště Kámen. Zapomeňte na kompromis – vše zbytečné totiž ustoupilo rychlosti, dokonalým jízdním vlastnostem a dynamice auta. Co ze sebe dostane toto superauto, záleží jen a jen na obdarovaném. Nechte ho zažít, co ještě nezakusil. Stačí jen objednat a pak vybrat termín, a pozor – už jich zbývá jen hrstka!  

Jízda v Ariel Atom na okruhu na Vysočině

Zatraceně dobrá jízda? S Ford Mustang!
Tohle auto jednoznačně patří k nejlepším sporťákům všech dob! Spolu s ním zažijete zrychlení z 0 na 100 km/h za 4,6 sekund, maximální rychlost 280 km/h, rachot vidlicového osmiválce a sexy americký styl! Projet se můžete až šedesát kilometrů, získat profi video záznam a sami si zvolit trasu. Vaší jistotou bude zkušený instruktor, který je vám celou dobu po boku. Chcete zažít tuhle jízdu snů nebo ji darovat své drahé polovičce? Praha, Brno i Olomouc už volá!

Škola smyku Příbram
Netroufáte si zatím dupnout na plyn naplno a řítit se závodním okruhem rychlostí přes 200 km/h? Přesto toužíte mít plně pod kontrolou i ty nejrychlejší stroje? Poznejte, jak zvládat vůz i v krizových situacích, ve ztížených klimatických podmínkách, jak předvídat a zamezte nejčastějším haváriím. Výcvik ve škole smyku trvá osm až devět hodin. Důkladně proberete každý pohyb volantu i přidání plynu, takže vás škola smyku zocelí natolik, že brzy usednete třeba do vysněného supersportu! Navíc je to dokonalý dárek pro všechny, na nichž vám záleží, aby jeli vždy bezpečně.

BMW na závodní trati
Zažít na vlastní kůži opravdovou závodní trať teď můžete i vy! Darujte zážitek v závodním BMW série 3, kde obdarovaného sveze profi závodní pilot. Zažije adrenalin z jízdy na max a po úvodním kole jako spolujezdec se jen přesune na post řidiče a promění se sám v závodního jezdce. Počet kol si volí sám a celá jízda bude zaznamenána na onboard videu. Tak už víte, který supersport to u vás vyhraje?

Stačí je kliknout, objednat a vybírat termíny!

Sdílet článek

Chcete jako první vědět o novém zážitku nebo vychytat slevy na zážitek? Sledujte nás na sociálních sitích.

Nejčtenější články

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.04.2022 13:38
simkova simkova

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností Chcete fotit působivé momentky, nad n...
Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom
Jarní tipy na zážitky
Datum 29.03.2022 13:58
simkova simkova

Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom

Který kluk by aspoň chvíli netoužil stát se profi pilotem formule nebo zažít zrychlení z 0 na 100 km/h za tři sekundy v luxusním Ferrari? Co nedávno by...
Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.03.2022 11:28
simkova simkova

Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou

Chcete si užít svoje oblíbené zážitky za výhodnější cenu? Hledáte tipy na boží dárky pro kamarády a své blízk...
Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku
Jarní tipy na zážitky
Datum 08.03.2022 14:17
simkova simkova

Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku

Jaro vystrkuje růžky, krokusy pučí a Velikonoce jsou za dveřmi. Možná i vám vlilo jaro do žil novou sílu a chuť podniknout konečně pořádné dobrodružství...