Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou

Hodiny 21.03.2022 11:28
simkova simkova
Jarní tipy na zážitky

Chcete si užít svoje oblíbené zážitky za výhodnější cenu? Hledáte tipy na boží dárky pro kamarády a své blízké, které je nadchnou a vy je získáte za tu nejlepší dostupnou cenu? Pak neváhejte a objevte naši akční nabídku Zážitky se slevou, kde na vás každý měsíc čekají nové tipy na zážitkové dárky nabité emocemi a parádními slevami.

Každý měsíc pro vás vybíráme desítky výjimečných zážitků, které máte možnost získat po omezenou dobu za akční ceny. A každý měsíc se nabídka mění! Vybrané zážitkové dárky tak pořídíte se slevou až několika tisíc korun. Takže zakoupený zážitek potěší nejen obdarovaného, ale také vás příjemnou úsporou.

Zajímá vás, jaké originální zážitky jsou v kurzu právě teď na jaře a za bezkonkurenční ceny? Tak čtěte dál. 😉 Jaro je totiž rájem pro milovníky adrenalinu a vzdušných zážitků.

Tandemové seskoky hitem jara! 
Nechte své blízké si skočit – bezpečně, s radostí a z výšky několika tisíc metrů! Právě teď je v akci široká nabídka tandemových seskoků. Tak seberte odvahu a darujte špičkový a zároveň extrémní zážitek z volného pádu nadupaný endorfiny. Tandemový seskok s padákem zažijete na letišti Vyškov, na letišti Hosín – České Budějovice, ve Znojmě nebo naprosto nepřekonatelný tandemový seskok z výšky 6000 metrů na letišti v Plzni Líně! Tento volný pád trvá až dvakrát déle než u běžného seskoku. Nepotřebujete výcvik, jen krátkou instruktáž a váš sen se stane skutečností. A pozor! Už známe nové termíny pro letošní rok.

Lety balónem po celé republice
Zážitkové lety balónem patří k absolutně nejoblíbenějším dárkům. Kdo by se ostatně nechtěl vznášet s hlavou v oblacích a s nadhledem se kochat krásou země pod sebou. Právě teď můžete koupit se slevou klasický let balónem, který startuje v jakémkoliv ročním období. A samozřejmě nepřekonatelná romantika – romantický let balónem pouze pro vás dva nebo jako dokonalý svatební dar pro novomanžele! Anebo privátní let balónem pro rodinu či partu přátel až pro sedm osob. Soukromí máte zaručeno a termín letu i místo startu se zcela přizpůsobí vašemu přání po dohodě s pilotem. Tak vzhůru do oblak!

Jízda v obrněném vozidle pro pěchotu
Jeden z absolutních evergreenů v nabídce – tak to je na 100 % jízda v obrněném transportéru BVP – 1 drsným terénem bývalého vojenského tankodromu v Milovicích. Nečekejte žádnou projížďku po kolonádě, tato jízda bude pořádně akční! Projížďka je dokonalý dárek jak pro všechny kluky, táty, brášky i dědy, tak pro celou rodinu. Kromě toho může obdarovaný omrknout i rozsáhlý vozový park a opravdové vojenské rarity.

Obsah obrázku strom, auto, silnice, směr

Popis byl vytvořen automaticky

Jízda Ferrari Brno nebo Lamborghini Praha?
Hledáte dárek pro milovníka rychlých aut a nadupané jízdy? Pak je jízda ve Ferrari 458 Italia v Brně rozhodně tím pravým dárkem, navíc právě teď se slevou. Stačí si jen vybrat délku projížďky, trasu a termín. A ty už jsou právě teď k dispozici. Tak neváhejte! Chybět samozřejmě nesmí ani legendární vůz Lamborghini Gallardo, který dokáže jet rychlostí přes 300 km/h, a vy si můžete v Praze splnit svůj sen, nebo svému blízkému, a zakusit, jaké to je usednout za volant tohoto sporťáku. Tahle jízda bude legendární!

Den sládkem v pivovaru Tišnov
Zážitek pro zvídavého milovníka poctivého českého piva? Proměňte ho ve sládka na zkoušku. S tímhle zážitkem se mu otevřou tajemství minipivovaru v Tišnově, kde si uvaří vlastní lahodné pivo! Zážitek je určen i pro naprosté začátečníky. Dozví se spoustu informací nejen o výrobě piva, ale o všem, co s pivem souvisí. Celý den se mu bude věnovat zkušený sládek a užije si také ochutnávku všech aktuálně navařených piv zrajících v tancích v ležáckém sklepě.

Obsah obrázku strom, exteriér, země, vojenské vozidlo

Popis byl vytvořen automaticky

Adrenalinová jízda na čtyřkolce
Vždycky jste chtěli vyzkoušet jízdu na čtyřkolce, ale nikdy jste neměli příležitost? Zažijte na vlastní kůži, jaké to je řídit silné stroje v rychlém, a přesto bezpečném terénním okruhu. Ovladatelnost a jízdní vlastnosti čtyřkolek se nedají srovnat ani s motorkou, ani s autem. Připraveny jsou pro vás či obdarované super silná vozítka Yamaha (400ccm), vybavená systémem 4x4 a automatickou převodovkou, takže si jízdu vychutná jak zkušený jezdec, tak úplný začátečník.

Vyhlídkový let letadlem pro dva Příbram
Nádherný zážitek pro dvě osoby, který obdarovaným vezme dech – to je bezpochyby soukromý vyhlídkový let z Příbrami z letiště Dlouhá Lhota letadlem Piper Cherokee. Proletí se cestovní rychlostí 170 až 180 km/hod a ve výšce 200 až 300 metrů nad terénem. Tento typ letounu je vhodný i pro vozíčkáře nebo tělesně postižené osoby. Zážitek plný volnosti a svobody i nadhledu ptáků, který se nikdy neomrzí! Nyní se slevou.

Legendární bungee jumping!
Zážitek, který budí respekt i u těch nejotrlejších a mezi milovníky adrenalinu se stal naprostou legendou. V Česku se skáče už devatenáct let a za tu dobu při něm překonali sami sebe tisíce odvážlivců. Staňte se takovým hrdinou i vy nebo vaši blízcí! Tenhle zážitkový dárek jim zaručeně vyrazí dech. 😉 Je libo si skočit v Praze, v Brně, v Ostravě nebo v Olomouci? Není problém! Pevné termíny už jsou dané, rezervujte si včas své místo.

Obsah obrázku obloha, planina, letící, exteriér

Popis byl vytvořen automaticky

Let stíhačkou L-39 Albatros Brno
Ano, tak přesně tento zážitek nejvyšší třídy, který v Česku vůbec můžete zažít, je právě teď k dostání za bezkonkurenční cenu. Zažijte let stíhačkou L-39 Albatros z brněnského letiště v Tuřanech. Takový zážitek se v životě víckrát neopakuje! Tento pašák pro vás létá kdykoliv od pondělí do pátku, podle počasí a jeho nepřekročitelná rychlost je neskutečných 910 km/h! Wow!

Sdílet článek

Chcete jako první vědět o novém zážitku nebo vychytat slevy na zážitek? Sledujte nás na sociálních sitích.

Nejčtenější články

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.04.2022 13:38
simkova simkova

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností Chcete fotit působivé momentky, nad n...
Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom
Jarní tipy na zážitky
Datum 29.03.2022 13:58
simkova simkova

Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom

Který kluk by aspoň chvíli netoužil stát se profi pilotem formule nebo zažít zrychlení z 0 na 100 km/h za tři sekundy v luxusním Ferrari? Co nedávno by...
Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.03.2022 11:28
simkova simkova

Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou

Chcete si užít svoje oblíbené zážitky za výhodnější cenu? Hledáte tipy na boží dárky pro kamarády a své blízk...
Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku
Jarní tipy na zážitky
Datum 08.03.2022 14:17
simkova simkova

Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku

Jaro vystrkuje růžky, krokusy pučí a Velikonoce jsou za dveřmi. Možná i vám vlilo jaro do žil novou sílu a chuť podniknout konečně pořádné dobrodružství...