Vánoční dárky pro tátu, dědu nebo tchána? Co takhle zážitek, který jim splní sen?

Hodiny 26.11.2021 15:16
simkova simkova
Vánoční dárky

Možná i vy čelíte v předvánočním čase obvyklému scénáři. Chcete obdarovat své blízké, ale vždy slyšíte jen tradiční „mantru“ rodičů a prarodičů: „Nic nekupuj, máme všechno“. Ok, ale přece existuje skvělý dárek pro tátu, dědu i tchána, který je překvapí a udělá jim opravdu radost. Nechtějí pod stromek žádné „měkouše“, natož „lapače prachu“. Pak nezbývá, než zvolit silnější „kalibr“. 😊 Zážitky, které absolvujete společně, zrychlí jim srdeční tep a možná splní i dávný sen!

Jízda v obrněném transportéru + střelba z Kalašnikova
Vypráví vaši tátové a dědové rádi historky z vojny? O jízdách obřími armádními tanky, střelbách, plazení se bahnem, drilu a dalších „nezapomenutelných“ momentech? Splňte jim sen a vraťte je na chvíli do dob, kdy jim bylo dvacet. Znovu pocítí vůni střelného prachu, zastřílí si z legendární útočné pušky kalašnikov AK-47 nebo z VZ-58, prohlédnou si vozový park s výkladem zkušených instruktorů a zažijí třicetiminutovou projížďku v obrněném transportéru divokým terénem bývalého vojenského areálu. BVP má výkon 300 koní, 14 tun železa! Tak se držte pevně, vojáku! Tohle je geniální dárek pro muže. A vy na tuhle jízdu budete dlouho vzpomínat!

Obsah obrázku exteriér, strom, silnice, tráva

Popis byl vytvořen automaticky

Jízda ve Ferrari na okruhu

Zrychlení z 0 na 100 km/h za pouhé 3 sekundy! Maximální rychlost 325 km/h a okruh v délce 2250 metrů! Takže – je libo jeden okruh? Nebo hned osm? Věřte, nebo ne, tohle je projížďka snů pro každého milovníka rychlých strojů, protože tady neexistují žádná rychlostních omezení! Jste jen vy, luxusní sportovní Ferrari 488 Spider a profi vyškolený instruktor, s nímž si nejprve projedete zkušební jízdu v safety-car, poté vás zaškolí a můžete na trať. Bez kauce či jiných doplatků a jako vzpomínku na tento zážitek dostanete fotografii s červeným krasavcem zdarma! Možná i ve vašem tátovi či dědovi dřímá závodník, který ještě nedostal svou šanci. Splníte mu jeho sen letos o Vánocích? Tahle jízda je dárek pro muže jako stvořený!

 

Obsah obrázku osoba, interiér, příprava

Popis byl vytvořen automaticky

Kurz vaření Brno

Má váš táta mlsný „jazýček“? Libuje si tchán v grilování a vymýšlení specialit, aby oslnil svým kulinářským uměním a neodolatelnými lahůdkami? Zajímají je tipy a triky zkušených kuchařů? Darujte jim kurz vaření, kde zábavnou a nenásilnou formou získají bohaté informace o přípravě, surovinách a vínech. Od předních odborníků brněnské gastronomie s mnohaletými zkušenostmi se naučí chutně a zdravě vařit české i světové speciality. A nejlepší je, že vy jen zakoupíte poukaz, ale kurz si obdarovaný vybere sám. Koncipovány jsou totiž tematicky a nabídka je široká, takže si každý vybere dle svých představ a zálib.

Řízení bojového vozidla pěchoty

Splněný sen, o kterém dnes sní kluci, tátové i dědové bez rozdílu věku. Dejte jim „povolenku“ mít naprosto ve svých rukách obří kolos BVP (bojové vozidlo pěchoty), který udělá přesně to, co mu „řeknou“! Tento originální dárek umožní každému tátovi či tchánovi vrátit se do vojenských let, vlastnoručně si zkrotit pancéřový obrněný transportér a zažít drsnou jízdu v obrovském vojenském areálu nedaleko Prahy! BVP je snadno ovladatelné a jízda v něm je nesrovnatelně akčnější než v klasickém tanku. Program obsahuje 30 minut řízení BVP-1 a svézt se mohou i kamarádi nebo rodina jako spolujezdci. A co zážitek ještě vylepší? Bezpečná střelba z kalašnikova!

Speleo ferrata – zážitek v jeskyni

Ferraty a horské zajištění řetězy zná asi každý, ale co podzemní speleo ferraty? V České republice najdete jediné v Moravském krasu v ponurých skalách sloupského podzemí. Čeká vás tma, ve které jako by se zastavil čas, a 120 zážitkových minut nejdobrodružnější a nejzajímavější trasou Moravského krasu! A až čtyřicet metrů hluboko trasa plná prolézaček, plazivek, průlezů, propastí, komínů s lanovými žebříky a lezením, která končí u odtokového sifonu malého jezírka hluboko pod zemí! Jeskyně je přístupná celoročně a v zimě je zde dokonce tepleji než venku. Dobrodružná via ferrata na Moravě už čeká na odvážné dobrodruhy!

Střelba na kryté střelnici Brno

Odreagování, adrenalin a pocit vlastní síly! To je šedesát minut na kryté střelnici v centru Brna, která patří mezi TOP3 nejmodernější střelnice v České republice. Na vaše hrdiny čeká velký výběr zbraní pravidelně doplňovaný o žhavé novinky ze světa střelectví. Nemusíte mít přitom žádné starosti – vašich blízkých se v rámci tohoto zážitku ujmou odborní instruktoři s více než desetiletou praxí a zastřílet si mohou i bez zbrojního průkazu. Soustředí se jen na střelbu a zcela vytěsní všechny starosti a problémy. Tady lze totiž myslet jen na cíl, jinak se netrefí! Je to perfektní dárek pro tátu i tchána, který s nimi můžete sdílet společně.

Obsah obrázku osoba, interiér, muž, hudba

Popis byl vytvořen automaticky

Řízená degustace světových rumů
Není rum jako rum. Nechte své obdarované nakouknout do světa rumů na kurzu řízené degustace s přednáškou o výrobě a historii. Oblíbenost těchto kurzů spočívá v degustaci pětichodového menu a jednotlivé chody jsou sestaveny tak, aby podtrhly vlastní chuť rumů. Celým programem je osobně provede David Švábenský a degustační večer probíhá v moderním gastronomickém studiu, které jim připraví ty nejvybranější a nejmodernější lahůdky speciálně pro rumový večer. Čeká je to nejlepší z celého světa, pohodová atmosféra a nepoznané bohatství rumových chutí.

Dárkový poukaz
Vsaďte na jistotu a nedělejte si vrásky s tím, jestli se trefíte do vkusu táty, tchána či dědečka. Dárkové poukazy v hodnotě od 500 do 50.000 korun, kterou si libovolně zvolíte, platí na zážitky 24 měsíců! A vy máte jistotu, že si vyberou přesně podle svého gusta!

 

Tak už máte svůj tip na vánoční dárky? Letos vám chceme výběr maximálně usnadnit. Stačí si jen vybrat, objednat, zaplatit a poukaz na zážitek máte za okamžik na svém e-mailu. Problémem není ani luxusní dárkové balení s osobním věnováním. Tak a Vánoce beze spěchu a shonu mohou klidně začít! 😉

Sdílet článek

Chcete jako první vědět o novém zážitku nebo vychytat slevy na zážitek? Sledujte nás na sociálních sitích.

Nejčtenější články

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.04.2022 13:38
simkova simkova

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností Chcete fotit působivé momentky, nad n...
Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom
Jarní tipy na zážitky
Datum 29.03.2022 13:58
simkova simkova

Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom

Který kluk by aspoň chvíli netoužil stát se profi pilotem formule nebo zažít zrychlení z 0 na 100 km/h za tři sekundy v luxusním Ferrari? Co nedávno by...
Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.03.2022 11:28
simkova simkova

Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou

Chcete si užít svoje oblíbené zážitky za výhodnější cenu? Hledáte tipy na boží dárky pro kamarády a své blízk...
Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku
Jarní tipy na zážitky
Datum 08.03.2022 14:17
simkova simkova

Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku

Jaro vystrkuje růžky, krokusy pučí a Velikonoce jsou za dveřmi. Možná i vám vlilo jaro do žil novou sílu a chuť podniknout konečně pořádné dobrodružství...