Nejlepší zážitky léta? V pohybu! Podívejte se, kam vyrazit za zážitkovými sporty

Hodiny 15.07.2022 14:09
simkova simkova
Sportovní zážitky

Léto je období plné energie, cest a dobrodružství. Chtěli byste během prázdnin zažít nejsilnější momenty roku nebo adrenalin v životě? Lákají vás sporty pro odvážné a nevšední situace? Prožijte příval endorfinů a vyzkoušejte sport, po kterém už dlouho pokukujete. Můžete si samozřejmě přibrat parťáka a darovat výjimečný dárek. Sportovní zážitky jsou dokonalé překvapení pro muže i ženy, rodiče či děti. A pro všechny věkové kategorie!

Sportovní zážitky jsou plné možností. Některé potěší dobrodruhy a milovníky adrenalinu, jiné zase klidnější povahy. Ať hledáte tip na výlet či překvapení, v této kategorii najdete originální inspiraci, kterou jste potřebovali.

Pojďte si zastřílet
Střelba na kryté střelnici, populární paintball nebo prémiový zážitek s jednotkou rychlého nasazení S.W.A.T. ve speciálním střeleckém areálu? To jsou mimořádné zážitky, které vám rozšíří obzory i rozproudí adrenalin v žilách! Střelba obecně patří mezi nejpopulárnější zážitky. Jak často zažijete dobrodružství v obrněném transportéru a bezpečnou střelbu z kalašnikova? Vojenský areál Tankodromu v Milovicích nabízí mnohé příležitosti, včetně venkovní střelnice. Neváhejte – střelba jako zážitek je vhodná pro muže i ženy, celou partu a většina též pro děti. Na projížďku transportérem budou dlouho vzpomínat.

Obsah obrázku motocykl, exteriér, zbraň, země

Popis byl vytvořen automaticky

Zkuste legendární bungee jumping
Ohlušující adrenalin a tlukot srdce, který vybičuje veškerou vaši odvahu! Tři – dva – jedna – JUMP! Prostě legenda mezi adrenalinovými zážitky. Bungee jumping, který nikdy nebyl dostupnější a za skvělou cenu – nyní v této kategorii najdete řadu slev. Pouze v Brně si z jeřábu skočíte extrémní bungee z výšky 110 metrů, v ostatních městech jsou v nabídce varianty od 50 do 80 metrů. Nechybí také bungee katapult a bungee jumping z nejvyššího mostu v ČR, který se z výšky 62 metrů skáče v Chomutově. A pokud máte blíže Harrachov, pak si skočte z televizní věže z výšky 145 metrů. 😉

Zážitkové seskoky jsou v létě top!
Tandemové seskoky jsou nejjednodušší cesta, jak okusit nezměrnou svobodu ptáků. Naplno! Jen se zkušeným instruktorem a s padákem z výšky kolem 4 tisíc metrů. Žádné bezpečí letadla a poklidný let. Ale volný pád k matičce Zemi. Gravitace je neúprosná – zažijte její fantastickou sílu tak jako nikdy předtím! Tandem se skáče v Prostějově, ve Vyškově, v Českých Budějovicích, ve Znojmě, v Plzni, v Táboře, Soběslavi i Jindřichově Hradci. A pokud hledáte něco ještě víc – pak pozor! Volný pád ze 6000 metrů trvá až dvakrát déle a jedná se o jednu z nejadrenalinovějších aktivit na planetě vůbec.

Bungee jumping Chomutov - z nejvyššího mostu v ČR

Hurá na simulátory a trenažery
Hledáte dárek pro milovníky virtuální reality? Chcete zažít adrenalin zase jinak a možná si netroufáte hned na volný pád? Kupte zážitek, který je dostupný v Česku pouze v Praze Letňanech – simulátor volného pádu ve větrném tunelu vás ovládne silou hurikánu o síle 270 km/h. Nebo zažijte létání ve virtuální realitě se speciálními VR brýlemi. Ve dvou vstupech si vyzkoušíte simulaci seskoku z letadla a průletu digitálním vesmírem. Dáváte přednost vodě a vlnám? Bez ohledu na počasí a na surfařském prkně uprostřed města? Zažijte Surf arénu v Praze a její první interiérový simulátor ve východní Evropě s nejmodernější technologií svého typu na světě!

Kiteboarding kurz

Zážitky na lanech lákají za dobrodružstvím
Specialitou mezi sportovními zážitky jsou aktivity s pomocí lana, a to v mnoha podobách. Ve vzduchu, na vodě i v jeskyni. Už jste slyšeli o flyboardingu? Létání nad vodní hladinou vás promění v delfína, který si hravě vyskočí a dovolí si létat vzduchem jako komiksový Superman. Pokud máte rádi lyžování, snowboarding, rychlost a bezpečný adrenalin, naučte se ovládat kite – v létě i v zimě! Kurz kiteboardingu vám ukáže, jak využít sílu větru a prohánět se s lehkostí po vodní hladině.
Léto je však také ideál pro průzkumy podzemních tajemství. Vyzkoušejte jedinou podzemní speleo ferratu v ČR! A nechcete zůstávat při zemi? Kurz lezení, rande v jeskyni, bungee jumping i katapult nebo tandemový seskok z 6000 metrů – to jsou pecky letošního léta!

Obsah obrázku vodní sporty, exteriér, sport, muž

Popis byl vytvořen automaticky

Zážitky na vodě
Jste vodní živel? Chcete si užívat vodní radovánky ve velkém stylu také v Česku? A třeba s celou rodinou? Vezměte svou lásku na víkend na jachtě, staňte se kapitánem na zkoušku nebo si užijte relax s projížďkou na plachetnici. Láká vás adrenalin? Ponor na zkoušku, pořádné vlny v surf aréně, flyboarding nebo kiteboard na Nových Mlýnech jsou tím pravým zpestřením pro letní radovánky.

Vybíráte sportovní zážitek jako dárek a nevíte si rady? Žádný stres – nechte to na obdarovaném a vsaďte na univerzální dárkový poukaz (ZDE) v určité hodnotě. Obdarovaný si pak vybere podle vlastního gusta! 😉

Sdílet článek

Chcete jako první vědět o novém zážitku nebo vychytat slevy na zážitek? Sledujte nás na sociálních sitích.

Nejčtenější články

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.04.2022 13:38
simkova simkova

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností Chcete fotit působivé momentky, nad n...
Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom
Jarní tipy na zážitky
Datum 29.03.2022 13:58
simkova simkova

Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom

Který kluk by aspoň chvíli netoužil stát se profi pilotem formule nebo zažít zrychlení z 0 na 100 km/h za tři sekundy v luxusním Ferrari? Co nedávno by...
Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.03.2022 11:28
simkova simkova

Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou

Chcete si užít svoje oblíbené zážitky za výhodnější cenu? Hledáte tipy na boží dárky pro kamarády a své blízk...
Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku
Jarní tipy na zážitky
Datum 08.03.2022 14:17
simkova simkova

Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku

Jaro vystrkuje růžky, krokusy pučí a Velikonoce jsou za dveřmi. Možná i vám vlilo jaro do žil novou sílu a chuť podniknout konečně pořádné dobrodružství...