Jak originálně zvolit svatební dary pro novomanžele?

Hodiny 16.02.2022 15:27
simkova simkova
Svatební dary

Je tu jaro, lásky čas. Však to znáte. Slunce v nás probouzí elán, příroda pučí a vzplane i nejedna nová láska! Sv. Valentýn nebo Máchův Máj by o tom mohli vyprávět. Začíná také svatební sezóna, která s sebou každoročně přináší otázku: „Co koupit jako svatební dar?“ Proto jsme pro vás vybrali nej tipy na originální dárky.

Svatební dary nejsou jenom peníze v obálce nebo očekávané splnění přání ze svatebního seznamu. Chcete novomanžele překvapit a okořenit jejich vztah zpečetěný svatbou? Chcete jim darovat něco, na co jen tak nezapomenou a zároveň se vyhnout dilematu, zda se jim trefíte do vkusu?

Zapomeňte na domácí spotřebiče nebo čajový servis. Máme pro vás recept, jak vybrat ty nejlepší svatební dary. Zážitkové dárky!

Ujasněte si, pro koho a za kolik?

Nejprve se v klidu zamyslete, co o nevěstě a ženichovi víte? Milují relax nebo sport? Mají mlsné jazýčky nebo jim v žilách koluje krev dobrodruhů? Rádi zkoušejí nové věci, nebo se spíš drží při zemi?

Neméně důležitá je i cena dárku a zážitku, který chcete věnovat. Zvolíte symbolický dar, nebo s přáteli spojíte síly i kasičku a vyberete něco, čím naprosto ženicha i nevěstu ohromíte? 

Pak můžete vybrat svatební dary a zážitky na míru.

Nejromantičtější svatební dar
Uhádnete, jaký dar je ten nejromantičtější? Tak si představte, jak ženich s nevěstou stoupají sami dva, z libovolného místa v ČR, vzhůru k nebesům! V proutěném koši, pouze za občasného zvuku hořáku, svěžího vánku a s neskutečným rozhledem po krajině. Hodinový let jim zajistí mimořádný zážitek, pouze za doprovodu pilota, který se novomanželům postará o bezstarostný let. To je jedinečný romantický let balónem pro dva.

Nejlegendárnější dárek
Takový je jen jeden. A věřte, že při něm tuhne úsměv a krev v žilách i těm velmi odvážným. Bungee jumping! A pro novomanžele v tandemu. Prostě si skočí spolu, do života i z jeřábu, televizní věže nebo z nejvyššího mostu v ČR! Ve vzájemném objetí. Společně budou křičet, zažívat totální euforii i plakat při průtrži emocí. Uvázáni jsou kotníkovým úvazem za nohy a síla zážitku dodá jejich vztahu novou šťávu.

Obsah obrázku osoba

Popis byl vytvořen automaticky

Pohodový zážitek na vlnách Lipna
Milují vaši novomanželé vodu a jen tak se nechat unášet na vlnách? Užívat si koupání, svěží vítr ve vlasech i v plachtách a plout si na soukromé lodi? Tak přesně takové jsou další úžasné zážitky přímo pro páry – vodomily: Projížďka na plachetnici nebo přímo celý romantický víkend na jachtě. Po celý den se nechají unášet na vlnách Lipna a svobody. Pouze oni dva a kapitán, který se postará o pohodlí a bezpečnou plavbu. Po svatebním maratonu geniální dárek.

Svatební dar pro ještě intenzivnější odreagování
Tato relaxace je pro oba zamilované velmi speciální. Všechny myšlenky a starosti jdou stranou! Řeč je o střelbě na kryté střelnici Brno, která zavede novomanžele na jednu z TOP3 nejmodernějších střelnic v ČR. Čeká je velký výběr zbraní včetně žhavých novinek a samozřejmě odborní instruktoři. Vyzkoušet si mohou české zbraně, ale také balíček SSSR nebo S.W.A.T. A bez zbrojního průkazu. Tak co, vystřelíte si z ženicha a nevěsty?

Obsah obrázku osoba, muž, mobilní telefon, stojící

Popis byl vytvořen automaticky

Wellness zážitkový dárek
Čtyřhvězdičkový wellness hotel na Jižní Moravě, široká škála balneoprocedur, spousta masáží, ale také venkovní dohřívaný zážitkový bazén se slanou vodou, procházky přírodou Moravského krasu a spousta dalšího hýčkání během wellness víkendu. To vše na tři dny v rodinném prostředí a s perfektními službami. Prostě splněný sen o relaxu jako z pohádky.

Army svatební dar
Víte, že má nevěsta pro strach uděláno? Necouvne ani před výzvou následovat svého muže bahnem a drsným vojenským terénem? Vojenský tankodrom v Milovicích nabízí ráj zážitků v army stylu. Na palubě obrněného vozu BVP se mohou svézt pouze ve dvou a možná si nevěsta nenechá ujít ani řízení tohoto kolosu? K tomu můžete přidat střelbu z kalašnikova, jízdu na čtyřkolce a paintball a pro nejodvážnější ze všech výcvik se speciální jednotkou S.W.A.T.!

Romantika s Piper Cherokee
Jeden z nejkrásnějších zážitků, který mohou dva zamilovaní společně vůbec zažít! Pokud zvolíte poukaz na vyhlídkový let pro dva Příbram, darujete zároveň zcela nový, nevšední pohled na důvěrně známá místa. Uvidí hrad Karlštejn nebo přehradu Orlík a další krásy české země, jak je dosud neviděli. Na palubě letadla Piper Cherokee, v cestovní rychlosti 170–180 km/hod. a ve výšce 200 až 300 metrů nad terénem, poznají, jaké to je, když vám láska dá křídla.

Svatební dar na poslední chvíli?
Odpověď je snadná a extrémně rychlá! Dárkový poukaz. Je univerzální, platí 24 měsíců a vy si ho lehce vyberete v příhodné hodnotě – od 500 do 50 tisíc korun. Tahle volba vás zachrání klidně hodinu před svatbou. Nic neřešíte, jen objednáte. Poukaz máte během chvilky na svém e-mailu. A je to! Samozřejmostí je i volba luxusního dárkového balení při včasném nákupu.

Tak co říkáte, vyberete svůj ideální svatební dar?

Sdílet článek

Chcete jako první vědět o novém zážitku nebo vychytat slevy na zážitek? Sledujte nás na sociálních sitích.

Nejčtenější články

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.04.2022 13:38
simkova simkova

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností Chcete fotit působivé momentky, nad n...
Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom
Jarní tipy na zážitky
Datum 29.03.2022 13:58
simkova simkova

Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom

Který kluk by aspoň chvíli netoužil stát se profi pilotem formule nebo zažít zrychlení z 0 na 100 km/h za tři sekundy v luxusním Ferrari? Co nedávno by...
Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.03.2022 11:28
simkova simkova

Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou

Chcete si užít svoje oblíbené zážitky za výhodnější cenu? Hledáte tipy na boží dárky pro kamarády a své blízk...
Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku
Jarní tipy na zážitky
Datum 08.03.2022 14:17
simkova simkova

Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku

Jaro vystrkuje růžky, krokusy pučí a Velikonoce jsou za dveřmi. Možná i vám vlilo jaro do žil novou sílu a chuť podniknout konečně pořádné dobrodružství...