TIP na výlet: Objevte Prostějov jinak – s historií, adrenalinem a zážitky ve vzduchu

Hodiny 14.07.2022 12:28
simkova simkova
Zážitky v Prostějově

Prostějov je malebné město na Hané, poblíž Olomouce, a oblíbený cíl turistů. Historické centrum, krásy Drahanské vrchoviny, ale také nedaleký zámek Plumlov s přilehlou přehradou vás okouzlí a zlákají strávit zde víc než jeden letní den. Mezi milovníky dobrodružství je však Prostějov známý především díky letišti, které nabízí nej zážitky ve vzduchu – vyhlídkové lety a tandemové seskoky!

Drop zóna v Prostějově je jediné letiště mezi Prahou a Košicemi, kde si skočíte tandemový seskok ze čtyř kilometrů a s dvojnásobnou délkou volného pádu!

Ještě jste neměli tu čest? Pak vězte, že na prostějovském letišti vám budou k dispozici profesionálové, kteří mají za sebou přes 3000 úspěšně absolvovaných parašutistických seskoků a přibližně stejný počet tandemových seskoků. Mnozí z nich stále jsou nebo byli členy reprezentace.

„Prostějovský kolektiv má vše super sehrané, a i přes ranní mlhu a následný časový skluz vše perfektně fungovalo. Všem, kdo si na to troufnou, vřele doporučuji, protože něco takového jinde nezažijete. Těm, kdo jsou háklivější na uši, bych doporučil něco na hlavu, protože je to opravdu fičák!“ okomentoval seskok jeden z odvážných zákazníků.

Kdy a jak si můžu skočit? 😊
Skáče se každou sobotu, neděli i ve státní svátky, záleží pouze na počasí. Termín si můžete rezervovat zde nebo volejte na naši rezervační linku 739 044 204.

Cena seskoku se liší podle vaší váhové kategorie, počtu osob a také podle zakoupených doplňkových služeb. K zážitku si můžete přikoupit profesionální foto a HD video dokumentaci, které zaznamenají váš jedinečný moment v životě. Ceny seskoků a doplňkových služeb najdete zde.

Získáte tak 150 fotek v rozlišení max. 15 MPix i profesionální HD video záznam, v délce cca 6 minut, s kompletními a sestříhanými záběry. Vše dostanete vyhotovené do 60 minut po seskoku.

Řešíte bezpečnost?
Veškeré tandemové padáky jsou vybaveny počítačovým zabezpečovacím systémem, který v případě nouze dokáže padák otevřít. A tandemový padák je vybaven plnohodnotným záložním padákem.

Máte to do Prostějova daleko? Podívejte se na celou naši nabídku seskoků po celé ČR a třeba vychytáte nějaký tandemový seskok se slevou. 😉

A co říká o seskoku další odvážná skokanka – Markéta P.? „Tandemový seskok v Prostějově byl TOP zážitek. Skákala se mnou moje maminka (63 let), 11letá dcera i manžel a všichni jsme si to náramně užili! Tým v Prostějově byl příjemný, uvolněný, dobře naladěný, vládla tam perfektní atmosféra. Kdo se bojí, ať zkusí strach překonat. Doporučuji a určitě to nebyl náš poslední skok. Tandem jsme si nechali natočit i nafotit, což bylo dobře, protože potom při pouštění záznamu jsme prožívali všechny ty úžasné emoce znovu. Děkujeme!“

Vyhlídkové lety až pro 5 osob
Svou tradici si v Prostějově drží také vyhlídkové lety v posledním modelu letounu Cessna 206H, který valí rychlostí až 250 km/h. Letět můžete až v pětičlenné posádce a sami si vybrat některou z oblíbených tras nebo na míru dle svého přání. A co víc? Během letu si můžete vyzkoušet řízení letounu! Chopíte se kniplu a jen vy budete rozhodovat, kam se poletí.

Seznámíte se se základy pilotáže, naberete rychlost až 280 km/h a doletíte na vybraná místa mnohem rychleji, než je běžné u vyhlídkových letů. Je to opravdový zážitek!

Stačí si vybrat délku letu – 20, 30, 40 nebo 60 minut. Mrkněte na varianty a třeba si rezervujete už teď místo na svůj letní výlet. 😉

„Zážitek byl vynikající, i když se vše realizovalo až na druhý pokus z důvodu poruchy letadla. I právě díky operativnímu řešení jsme byli velice spokojeni. Vlastní organizace i zážitkový let byl přesně podle našich představ a velice se líbil i hlavní osobě, které jsme tento let věnovali k jejím 95. narozeninám. Ještě jednou díky,“ napsal nám recenzi letu Karel S.

 

Sólo vyhlídkové lety
Chcete si dopřát skutečně exkluzivní zážitek? Vyhlídkový let letadlem z Prostějova v letounu Cessna 150L pro jednu osobu je právě tím zážitkem. Víme, o čem mluvíme! Jen vy a pilot, privátní let, krátká předletová příprava a vybraná trasa na přání! Pokud chcete vidět svůj rodný kraj, dům, oblíbená místa nebo tento zážitek dopřát někomu z vašich milovaných, je to skvělá volba. Délka letu se pohybuje od 20 do 60 minut. Jednoduše si ji zvolíte při zakoupení zážitku také s ohledem na cenu. A celé letadlo i pilot vám budou plně k dispozici. Tak vzhůru za dobrodružstvím! Více info zde.  

Sdílet článek

Chcete jako první vědět o novém zážitku nebo vychytat slevy na zážitek? Sledujte nás na sociálních sitích.

Nejčtenější články

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.04.2022 13:38
simkova simkova

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností Chcete fotit působivé momentky, nad n...
Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom
Jarní tipy na zážitky
Datum 29.03.2022 13:58
simkova simkova

Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom

Který kluk by aspoň chvíli netoužil stát se profi pilotem formule nebo zažít zrychlení z 0 na 100 km/h za tři sekundy v luxusním Ferrari? Co nedávno by...
Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.03.2022 11:28
simkova simkova

Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou

Chcete si užít svoje oblíbené zážitky za výhodnější cenu? Hledáte tipy na boží dárky pro kamarády a své blízk...
Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku
Jarní tipy na zážitky
Datum 08.03.2022 14:17
simkova simkova

Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku

Jaro vystrkuje růžky, krokusy pučí a Velikonoce jsou za dveřmi. Možná i vám vlilo jaro do žil novou sílu a chuť podniknout konečně pořádné dobrodružství...