Známe ty nejromantičtější dárky k Vánocům pro vás dva pro rok 2021

Hodiny 16.12.2021 18:50
simkova simkova
Vánoční dárky

Čas Vánoc patří k vůbec nejromantičtějším obdobím v roce. Vůně cukroví, světla svíček a dlouhé zimní večery jen pro vás dva se sklenkou vína a v lehkosti společných chvil. Konečně máme dostatek času na své blízké a rádi bychom je potěšili a překvapili něčím jedinečným. Co krásnějšího darovat k ježíšku než dárek, který prožijete společně a s radostí na něj budete ještě roky vzpomínat?

Floating pro dva

Skutečná pecka pro zamilované! Floating, který je unikátní koupelí pro dva a zároveň léčivým prožitkem pro tělo i duši. Společně se ponoříte do husté, slané vody ohřáté na teplotu těla. Vše se odehrává v uzavřeném prostoru floatační vany, kde jste po celou dobu sami a naprosto odděleni od veškerých vnějších vjemů. Snadno dochází k naprostému uvolnění pohybového aparátu, k tvorbě endorfinů a pocitů euforie. Skvěle pomáhá lidem s únavou, bolestmi páteře či kloubů, po operacích nebo s kožními nemocemi. Stačí si jen udělat dost času a oddat se netušené hluboké relaxaci. Cítit se budete jako znovuzrození!

Obsah obrázku tráva, obloha, exteriér, budova

Popis byl vytvořen automaticky

Soukromý let balonem pro dva

Umíte si představit romantičtější chvíle ve dvou, než je váš soukromý let balonem v oblacích, kdy máte se svou láskou vše jako na dlani? Letíte doslova, kam vás vítr zavane. V absolutním tichu za občasných zvuků hořáku a proudění vzduchu. Odstartovat můžete odkudkoliv, třeba i ze své zahrady, pokud nabízí dost místa, a ze všech koutů republiky, v jakoukoliv roční dobu. Celá akce trvá zhruba tři hodiny a samotný let hodinu. Okusíte navíc tradice spojené s letem balonem a „prvoletci“ projdou křtem. Ano, právě tohle může být „ten“ wow dárek, když svou lásku požádáte o ruku v oblacích nebo jí u příležitosti výročí poděkujete za společné chvíle. 😊

Obsah obrázku osoba, ležící, interiér, dítě

Popis byl vytvořen automaticky

Čokoládová masáž pro dva

Rafinované spojení relaxace ve dvou, sladkého potěšení a intimních smyslových požitků. Tak ve zkratce „chutná“ luxusní a zároveň hřejivá masáž, která chytře využívá relaxačních a regeneračních účinků čokolády. Vašemu tělu dodá dávku antioxidantů, skvěle působí proti celulitidě a zanechává pokožku vláčnou a dokonale vyhlazenou. Pomůže uvolnit stres i odplavit nervové vypětí. Masérka pro vás dva nahřeje čokoládu a společně s masážním olejem provede masáž. Následuje detoxikační čokoládový zábal celého těla, odpočinek a akupresurní omlazující masáž obličeje a hlavy. To vše až dvě hodiny luxusní péče, která ve vás bude ještě několik dní sladce doznívat…

Víkend na jachtě

Dárek, kterým ohromíte a váš romantický život získá nový rozměr! Zažijte víkend na jachtě se svou ženou/se svým mužem. Možná po letech zase ucítíte to vzrušení, jako byste randili teprve pár měsíců. Na plnomořské jachtě o velikosti 8 až 9 metrů pocítíte znovu chuť dobrodružství, svobody a radost z nevšedních zážitků. Můžete se plně podílet na ovládání plachetnice, vytahovat a utahovat plachty, kormidlovat, navigovat. V případě dobrých povětrnostních podmínek se nechte táhnout na laně za plachetnicí a užijte si koupání. Prostě výjimečný zážitek a vůně léta opět nadosah!

Obsah obrázku interiér, osoba, pití

Popis byl vytvořen automaticky

Pivní lázně

Toužíte po společném odpočinku s wellness uprostřed malebné přírody, s profesionální péčí a zázemím, a ještě navíc oba patříte k milovníkům zlatavého chmelového nápoje? Máme pro vás řešení přímo ideální. Pivní lázně s léčivými účinky v horském wellness hotelu ve Slezských Beskydech! Nabízí originální spojení pivní lázně BBB a ovesného lože, teplotu vody 35 + 2°C navíc obohacenou o přísady, z nichž se vaří pivo, a k tomu masáže, saunu, zábaly i procedury ulevující při různých bolestech. Samozřejmostí jsou krásné turistické výlety a další bohaté vyžití, které si užijete podle sebe v létě i v zimě.

Větrný tunel pro dva

Společně zažít volný pád a vzdušný let, kdy odoláváte gravitaci, a nálož adrenalinu o síle hurikánu! To zažijete pouze na jediném místě v Česku – ve větrném tunelu pro dva v Praze. Vše se odehrává v bezpečné výšce a za neustálého dozoru profesionálních instruktorů. Vyberete si balíček pro dva na tři, šest nebo devět minut letu rozdělených do 1,5minutových vstupů. Samozřejmostí je instruktáž, péče zkušeného instruktora a zapůjčení veškerého vybavení. Tak co říkáte – půjdete do toho společně a otestujete, komu to půjde lépe? 😜 Navíc, kdo může říct, že létal s hurikánem o rychlosti větru přes 270 km/h?

Obsah obrázku osoba, exteriér, paže

Popis byl vytvořen automaticky

Tandemový seskok

Tak tento zážitek patří do kategorie „pro nejodvážnější páry“! V největším centru parašutismu a vyhlídkových letů v ČR na letišti Příbram se skáče z výšky 4000 metrů, díky čemuž zažijete minutu volného pádu. Pokud se rozhodněte skočit oba dva, pak každý dostanete svého tandemového parťáka – profíka, který absolvoval nejméně 6000 seskoků! Skočit si navíc mohou i děti nebo aktivní senioři. Skáče se také na dalších místech v republice a jedno je jisté – tenhle zážitek nebude jen o romantice, ale s ním darujete rovněž nálož vášně, vzrušení a silného prožitku nespoutanosti, který vás rozhodně nenechá v klidu ještě dlouho poté!

Romantická večeře v luxusní restauraci Borgo Agnese Brno pro dva

Chcete mít jistotu, že svou lásku potěšíte, okouzlíte, a ještě jí dopřejete to nejlepší? Pak pozvánka na romantickou večeři v luxusním prostředí, s příjemnou obsluhou a špičkovým degustačním menu vnese do vašeho vztahu krásné chvíle i smyslový požitek nejen pro chuťové buňky! Navštívíte vyhlášenou restauraci Borgo Agnese v centru Brna, která je kritikou i amatérskými fajnšmekry hodnocena jako nadprůměrná. Vychutnáte si nádherný výhled na brněnské dominanty Špilberk a Petrov a pochutnáte si především na středomořské kuchyni s hlavním důrazem na čerstvost. 

Chcete si vybrat po svém, zážitek navíc, nebo se raději nejprve domluvit s drahou polovičkou na zážitku společně? Pak si jednoduše zvolte univerzální dárkový poukaz v hodnotě, jakou si sami vyberete. Nebo si prolistujte naše vánoční dárky a zážitky, které jsme pro vás vybrali, a pak už si jen užívejte společné sváteční chvíle a dovršení roku 2021!

Sdílet článek

Chcete jako první vědět o novém zážitku nebo vychytat slevy na zážitek? Sledujte nás na sociálních sitích.

Nejčtenější články

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.04.2022 13:38
simkova simkova

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností Chcete fotit působivé momentky, nad n...
Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom
Jarní tipy na zážitky
Datum 29.03.2022 13:58
simkova simkova

Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom

Který kluk by aspoň chvíli netoužil stát se profi pilotem formule nebo zažít zrychlení z 0 na 100 km/h za tři sekundy v luxusním Ferrari? Co nedávno by...
Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.03.2022 11:28
simkova simkova

Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou

Chcete si užít svoje oblíbené zážitky za výhodnější cenu? Hledáte tipy na boží dárky pro kamarády a své blízk...
Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku
Jarní tipy na zážitky
Datum 08.03.2022 14:17
simkova simkova

Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku

Jaro vystrkuje růžky, krokusy pučí a Velikonoce jsou za dveřmi. Možná i vám vlilo jaro do žil novou sílu a chuť podniknout konečně pořádné dobrodružství...