Vánoční nákupy začínají! Ty nejlepší zážitkové dárky pro muže k Vánocům

Hodiny 08.10.2021 10:27
simkova simkova
Vánoční dárky

Konec roku se blíží a začíná jedna z nejkrásnějších částí roku. Období, kdy přemýšlíme, jak obdarujeme své milované a jak prožijeme finále roku. A právě teď je ten nejlepší čas na výběr originálních vánočních dárků, kdy se elegantně vyhnete svátečnímu shonu. Máme pro vás 8 tipů na dárky pro muže plné zážitků, na které si nikdy nesedne prach. Překvapí, potěší a vy je získáte okamžitě, bez zdlouhavého čekání a bloumání obchody.

  1. Bungee jumping

Adrenalin, který se stal legendou. S tímto zážitkem darujete svému miláčkovi výzvu, nálož endorfinů a možnost zažít zcela nový rozměr dobrodružství. V Česku se bungee skáče pouze na vybraných místech. Jedním z nich je bungee jumpingHarrachově, kde se skáče z 36metrové televizní věže, a zároveň je to jediné místo, kde si můžete zaskákat celoročně. Další tip na dárek pro muže je bungee jumping Chomutov, kde se skáče z nejvyššího mostu v Česku nad údolím řeky Hačky ve výšce 62 metrů! A pozor – termínů je jen několik za rok.

 

 

 

  1. Jízda Ferrari

Jízda v nadupaném Ferrari 458 Italia je skvělou inspirací například na dárek pro tátu. Který muž by netoužil usednout do kožených sedaček rudého Ferrari, sešlápnout plyn až na podlahu a zažít nevšední adrenalinovou jízdu? Dost snění, obdarujte své blízké jízdou, na kterou se nezapomíná! Je libo v Brně, v Praze, Ostravě nebo v Olomouci? Trasu jízdy si obdarovaný zvolí sám. Umožněte mu zažít jízdu v rychlosti až 327 km/h! Po celou dobu mu bude navíc k dispozici zkušený instruktor.

 

Obsah obrázku tráva, exteriér, strom, vojenské vozidlo

Popis byl vytvořen automaticky

 

  1. Jízda v BVP

Originální dárek, který nadchne všechny kluky, děti, táty a muže? Jednoznačně jízda v BVP – obrněném vozidle pro pěchotu drsným terénem bývalého vojenského tankodromu v Milovicích. Tento zážitek umožňuje pořádně akční jízdu, ale také prohlídku rozsáhlého vozového parku plného opravdových rarit a na venkovní střelnici si navíc zastřílí z legendární útočné pušky Kalašnikov AK-47 anebo z VZ-58! A cena je dlouhodobě bezkonkurenční. Darujte zážitek, který plní klučičí sny.

 

  1. Kurz sushi v Brně

Je váš muž milovníkem sushi? A jaké by to bylo naučit se vlastnoručně připravovat tuto delikátní pochoutku? Věnujte mu Kurz sushi v Brně pro začátečníky, kde se naučí připravovat tuto japonskou delikatesu pod vedením odborníka, který se učil přímo od japonského mistra! Získá také přístup ke kvalitním surovinám na přípravu sushi, obsáhlý návod a ochutná japonské speciality. Kurz je skvělým dárkem pro muže, ale také pro páry.

 

Obsah obrázku obloha, exteriér, planina, letící

Popis byl vytvořen automaticky
               

  1. Let stíhačkou L-39 Albatros Brno

Hledáte ten nejoriginálnější dárek, který vašemu milovanému vyrazí dech? Tak se raději posaďte… Přichází naprostá hitovka číslo jedna letošního roku! Let stíhačkou L-39 Albatros absolutně předčí všechny ostatní tipy na dárky. Rychlost až 910 km/h, seznámení s bohatou historií stíhačky a leteckými nadšenci, kteří tráví ve vzduchu všechen volný čas, až 30minutový let nebo akrobatické kousky ve vzduchu. Tak co, dopřejete svému muži letět jeho životní zážitek?
               

  1. Pohyblivý letecký simulátor Brno

Jaké to je pilotovat profesionální letouny? Zažít leteckou akrobacii, vzdušné souboje nebo přistání na letadlové lodi? Pokud hledáte dárek pro muže, tátu, bráchu či syna, kteří vždycky toužili se stát kapitánem stíhačky či bojového vrtulníku, proniknout do tajů řízení letadla a poradit si s rozmary počasí, pak jste správně. Jediný plně pohyblivý simulátor letadel v Brně jim umožní vybrat si z 8 typů letadel, poznat jejich ovládání a sílu nebo zvládnout i obtížný manévr.

               

  1. Střelba na kryté střelnici Brno

Nasadit sluchátka, nabít, odjistit, zamířit a pal! S tímto zážitkem si obdarovaný vyzkouší ostré hračky včetně žhavých novinek ze světa střelectví na jedné z TOP3 nejmodernějších střelnic v ČR. Jde o poněkud specifický způsob relaxace, ovšem velice účinný. Koncentrace na střelbu a terč vytěsní všechny starosti a negativní emoce a rozhodně je to skvělý dárek pro všechny muže, ale stále více ho oceňují také ženy. Navíc od 10 let si mohou střelbu vyzkoušet také děti v doprovodu člena rodiny staršího 18 let.

 

 

Obsah obrázku obloha, plavání, paže

Popis byl vytvořen automaticky

 

  1. Tandemový seskok padákem

Darovat dárek, který vynese obdarovaného až do výšky 4200 metrů? Tandemový seskok padákem pod stromečkem vám nepochybně zajistí ten pravý vánoční wow efekt! Adrenalin, volný pád a maximální napětí před otevřením padáku. To vše pod dohledem profesionálů, kteří za sebou mají přes 3000 úspěšných parašutistických seskoků a přibližně stejný počet tandemových seskoků. Mnozí z nich stále jsou nebo byli členy reprezentace. Skáče se každou sobotu, neděli i ve státní svátky, záleží pouze na počasí a místě, které si pro seskok vyberete. Prostějov, Příbram, Znojmo, Vyškov, České Budějovice a další…

 

  1. Dárkové poukazy

Nevíte si rady, jaký zážitek a dárek vybrat, aby skutečně potěšil? Nevadí – elegantním řešením jsou univerzální dárkové poukazy a obdarovaný si jednoduše vybere sám, podle svého vkusu a odvahy. :-) Vouchery můžete darovat v hodnotě od 500 a do 50.000 korun!

Sdílet článek

Chcete jako první vědět o novém zážitku nebo vychytat slevy na zážitek? Sledujte nás na sociálních sitích.

Nejčtenější články

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.04.2022 13:38
simkova simkova

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností Chcete fotit působivé momentky, nad n...
Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom
Jarní tipy na zážitky
Datum 29.03.2022 13:58
simkova simkova

Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom

Který kluk by aspoň chvíli netoužil stát se profi pilotem formule nebo zažít zrychlení z 0 na 100 km/h za tři sekundy v luxusním Ferrari? Co nedávno by...
Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.03.2022 11:28
simkova simkova

Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou

Chcete si užít svoje oblíbené zážitky za výhodnější cenu? Hledáte tipy na boží dárky pro kamarády a své blízk...
Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku
Jarní tipy na zážitky
Datum 08.03.2022 14:17
simkova simkova

Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku

Jaro vystrkuje růžky, krokusy pučí a Velikonoce jsou za dveřmi. Možná i vám vlilo jaro do žil novou sílu a chuť podniknout konečně pořádné dobrodružství...