Tipy na zážitkové dárky k Vánocům, které si získají srdce každé ženy

Hodiny 08.10.2021 10:39
simkova simkova
Vánoční dárky

Vybrat dárek pro ženu, který jí vykouzlí na Štědrý večer úsměv na tváři a zároveň překvapí, není nijak lehký úkol. Důležité je mít ten správný zdroj inspirace a zaručené tipy. Vyhněte se vánočnímu shonu a objevte originální dárky, díky nimž nadělíte navíc nevšední zážitky. Máme pro vás 8 tipů na dárky pro ženy, sestry, maminky, dcery i kamarádky, které v šuplíku zaručeně neskončí. A stačí jen několik kliknutí a máte dárky vyřešené!

1. Degustační menu v luxusní restauraci Brno pro dva

Přemýšlíte nad dárkem pro drahou polovičku, který by měl potěšit, zároveň být praktický, a ještě zpestřit vaše společné chvíle? Máme pro vás řešení, které si získalo mnohá nadprůměrná hodnocení od kritiky i fajnšmekrů a okoření vaše chvíle špetkou luxusu i romantiky. Nadělte své partnerce, mamince, sestře, tchýni či kamarádce degustační menu ve vyhlášené restauraci Borgo Agnese v centru Brna, která slibuje nadprůměrné gurmánské zážitky, příjemnou obsluhu, prostředí i nádherný výhled na brněnské dominanty Špilberk a Petrov. Její doménou je středomořská kuchyně s důrazem na čerstvost podávaných surovin.

 

Obsah obrázku voda, sport, vodní sporty, plavání

Popis byl vytvořen automaticky
                 

2. Floating

Zažít stav beztíže, stav, který přináší velmi rychlé uvolnění těla i ducha. Ticho, klid a relaxace, kdy si procítíte masážní účinky vířivých trysek i uvolňující tóny relaxační hudby. V dnešní moderní době snad neexistuje žena, která by takový dárek neocenila, a není divu, že si floating v posledních letech získává na velké popularitě. Obdarovaná se ponoří do flotační vany naplněné teplou, hustou a slanou kapalinou, která nadnáší tělo a imituje stav beztíže. Prostor vany vás oddělí od veškerých vnějších vjemů a díky tomu dochází snadno k absolutnímu uvolnění pohybového aparátu, kloubů, svalů, ale i vědomí. Zaručeně originální dárek.


3. Kurz vaření

Miluje vaše partnerka, maminka či sestra vaření a s radostí zdokonaluje své kulinářské umění? Pak ji potěší hodnotový poukaz na nejlepší kurzy vaření v Brně! Paleta je široká, takže si obdarovaná může sama vybrat, který kurz ji nejvíce zaujme a potěší. Kurzem ji krok za krokem provede tým zkušených kuchařů, cukrářů a someliérů a odhalí zákoutí nejen české, ale i světové gastronomie, a vaření se tak s lehkostí promění ve hru a vášeň.

Obsah obrázku doprava, balón, letadlo, tráva

Popis byl vytvořen automaticky


4. Lety balónem

Zážitek, který vás vynese až do nebe. Pokud milujete nadhled, romantické momenty, krásy Česka a zároveň se nebojíte výšek, obdarujte svou ženu, přítelkyni nebo třeba celou rodinu nezapomenutelným zážitkem – let balónem vás přenese do jiného světa a zprostředkuje nádherné společné momenty. Vybrat si můžete odletová místa po celé republice, romanticky jen pro vás dva, nebo privátní lety pro své blízké či prémiový let s dárečky a bohatým občerstvením, kdy se budete vznášet v oblacích cca hodinu.


5. Proměny: změna image

Dárek, kterému žádná žena neodolá? To je zážitek, kdy se svěří do rukou odborníků, kteří jí věnují péči a podpoří její jedinečnou krásu, tak aby se cítila maximálně spokojeně, sebevědomě a skvěle ve svém těle. Užije si kompletní péči o svůj styl oblékání, líčení a účes, péči kadeřníka, vizážisty a shopování! Darujte své milované ženě proměnu či změnu image, která se pro ni stane nevšedním zážitkem a možná jí změní život.


6. Vyhlídkový let

Jeden z nejkrásnějších zážitků, který můžete věnovat a společně zažít se ženou svého srdce, je vyhlídkový let. Jakou variantu si zvolíte pro vánoční dárek, je zcela na vás. Přejete si romantický let pro dva a spatřit svá oblíbená místa z ptačí perspektivy? Nebo se chcete vznést s celou rodinou? A co říkáte na noční vyhlídkové lety nad rozzářeným Brnem nebo Prahou, které zaručeně uvidíte ve zcela jiném světle? Nechybí ani vyhlídkový let vrtulníkem s unikátním pohledem na posvátnou horu Říp.

Obsah obrázku osoba, chlapec, oblečení, dítě

Popis byl vytvořen automaticky


7. Speleo ferrata

Má vaše žena, kamarádka, maminka či sestra smysl pro dobrodružství? Ráda objevuje nová a nevšední místa? Zažijte společně jedinou podzemní speleo ferratu v České republice. Neobyčejný dárek pro ženu nabízí zážitkový program na 120 minut, kdy projdete či prolezete nejdobrodružnější a nejzajímavější trasu Moravského krasu! Až 40 metrů hlubokou, zajištěnou trasu plnou prolézaček, plazivek, průlezů, propastí, komínů s lanovými žebříky a lezením, která končí u odtokového sifonu malého jezírka hluboko pod zemí. Originální dárek se prostě cení!


8. Střelba na kryté střelnici Brno

I ženy potřebují upustit páru. A jedna z nejmodernějších střelnic v ČR v centru Brna je k tomu jako stvořená. Darujte jí lehce netradiční relaxační zážitek, kdy se díky instruktorům s více než 10letou praxí seznámí s velkým výběrem zbraní, včetně žhavých novinek ze světa střelectví. Zážitek si můžete navíc prožít společně, protože balíček je určen pro 1 až 2 osoby a trvá cca 60 minut. Tenhle zážitek bude mít rozhodně tu pořádnou ránu!

 

9. Dárkový poukaz

Hledáte nejvhodnější dárek, ale nemůžete se rozhodnout? Známe to také. Odhadnout vkus ženy není právě jednoduchý a vděčný úkol. Proto doporučujeme elegantní řešení v podobě dárkového poukazu na zážitek. Jednoduše si vyberete pouze hodnotu voucheru a obdarovaná žena si vybere podle vlastního přání jakýkoliv zážitek. Sympatické je, že poukazy platí 24 měsíců.

Sdílet článek

Chcete jako první vědět o novém zážitku nebo vychytat slevy na zážitek? Sledujte nás na sociálních sitích.

Nejčtenější články

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.04.2022 13:38
simkova simkova

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností Chcete fotit působivé momentky, nad n...
Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom
Jarní tipy na zážitky
Datum 29.03.2022 13:58
simkova simkova

Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom

Který kluk by aspoň chvíli netoužil stát se profi pilotem formule nebo zažít zrychlení z 0 na 100 km/h za tři sekundy v luxusním Ferrari? Co nedávno by...
Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.03.2022 11:28
simkova simkova

Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou

Chcete si užít svoje oblíbené zážitky za výhodnější cenu? Hledáte tipy na boží dárky pro kamarády a své blízk...
Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku
Jarní tipy na zážitky
Datum 08.03.2022 14:17
simkova simkova

Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku

Jaro vystrkuje růžky, krokusy pučí a Velikonoce jsou za dveřmi. Možná i vám vlilo jaro do žil novou sílu a chuť podniknout konečně pořádné dobrodružství...