Dárek pro maminku, babičku nebo tchýni? S těmito zážitky na Vánoce zabodujete!

Hodiny 12.11.2021 16:09
simkova simkova
Vánoční dárky

Dárek pro maminku, babičku nebo tchýni? S těmito zážitky na Vánoce zabodujete!

Ptáte se, jak potěšit a zároveň poděkovat svojí mamince, babičce nebo tchýni? Chcete to na konci roku říct dárkem, ale nevíte si rady? Co když se netrefíte a na dárek se bude jen prášit? Ukážeme vám ty nejžádanější dárky pro ženy a prozradíme, proč právě zážitky jsou tím WOW dárkem, který překvapí, nadchne a zanechá nezapomenutelné vzpomínky.

Zážitky vzbuzují emoce. Jednou při obdarování, podruhé když je obdarovaný prožije. Navíc si je můžete vychutnat společně a vaše radost se tím znásobí. 😊 K tomu si zkuste představit, že svým dárkem, luxusně vypracovanou poukázkou, splníte mamince nebo babičce tajný sen! Co na to říkáte?

Poukázku navíc může využít, kdykoliv bude ona chtít. A pokud si stále nejste jistí, jak správně vybrat, řekněte to dárkovým poukazem v libovolné hodnotě, kterou si vyberete. Od 500 do 50.000 Kč! Voucher platí 24 měsíců a dostanete ho v luxusním dárkovém balení.

Romantika ve vzduchu

Darujte zcela nový pohled na svět a krásná místa, která máte rádi. Let balonem je jedním s nejkrásnějších zážitků, které můžete darovat a zažít společně se svou maminkou či babi. Prožijte vše od přípravy balónu po slavnostní křest s přípitkem. Zkušený pilot zajišťuje pohodovou atmosféru a vy můžete obdivovat krásy nad Brnem, stejně jako kdekoliv po celé ČR v počtu až šesti osob nebo při privátním letu s celou rodinou. Zažijte pocit nesmírné svobody a leťte tam, kam vítr vane. Bude to nezapomenutelné a možná jedinkrát za život.  

 

Floating: darujte péči a stav beztíže

Nevšední zážitek, o kterém jste možná ještě neslyšeli. Floating nabízí velmi rychlé uvolnění těla i ducha. Ponoříte se do flotační vany naplněné teplou, hustou a slanou kapalinou, která nadnáší vaše tělo a imituje stav beztíže. Ve vaně jste zcela odděleni od veškerých vnějších vjemů a absolutní uvolnění těla, kloubů, svalů i vědomí přichází rychle a snadno. Vybrat si můžete floating na 30 nebo 60 minut, včetně balíčku s masáží či zábalem. S tímto zážitkem věnujete úžasné pocity euforie i nálož endorfinů. Ocení ho zejména lidé trpící únavou, depresemi, bolestmi páteře a kloubů, po operacích či s kožními nemocemi.

 

Dokonalá proměna v neodolatelnou ženu

Každá žena je krásná. Darujte ten nejlepší dárek a pomozte jí zazářit a pečovat o sebe v jakémkoliv věku. Pokud mamince nebo babičce věnujete proměnu image, dáte jí mnohem víc! Novou vizáž, ale také cenné tipy, jak se cítit skvěle ve svém těle. Největší odměnou vám bude sledovat, jak rozkvétá a její sebevědomí stoupá. Během proměny ji čeká kompletní péče v rukou odborníků ve vyhlášeném salonu na Řipské v Praze 3, kde své nové já nalezne měsíčně průměrně 48 žen! Z žen se stávají dámy, kterým nikdo neodolá!

 

Obsah obrázku talíř, stůl, jídlo, víno

Popis byl vytvořen automaticky

 

Romantická večeře v luxusní Borgo Agnese

Snad nejlepší dárek, kterým potěšíte každou ženu, je, když ji pozvete do vyhlášené restaurace na delikátní menu. Borgo Agnese v centru Brna je oceňována jak kritikou, tak amatérskými fajnšmekry pro nabízené degustačními zážitky, příjemnou obsluhu, prostředí a luxusní atmosféru. Během večeře si vychutnáte navíc nádherný výhled na brněnské dominanty jako Špilberk a Petrov. Ochutnáte středomořskou kuchyni s důrazem na čerstvost surovin a na dokonalost zážitku osobně dohlédne majitel pan Michal Prachař.

 

Obsah obrázku osoba, muž, mobilní telefon, stojící

Popis byl vytvořen automaticky

 

Upusťte páru! Zastřílejte si

Vzít do ruky střelnou zbraň se skutečnými náboji, nabít, odjistit, zamířit a… PAL! Střelba na kryté střelnici Brno – to je dnes už sportovní i relaxační pecka, kterou vyhledávají nejen muži, ale stále častěji i ženy. Plnou koncentrací zaženete všechny starosti. Jinak se totiž netrefíte! S tímto dárkem věnujete i nevšední relax, kdy vaše maminka či babička zažije nevídané. Vyzkouší si různé zbraně, včetně žhavých novinek ze světa střelectví. Uvolní emoce, potlačený vztek a zažije pocity euforie a vlastní síly! Doporučujeme. 😉

 

Vyhlídkový let letadlem pro dva

Chcete spolu s mami či babi zažít něco velkého? Dát jí modré z nebe, vychutnat si nesmírnou lehkost bytí a vidět svět z ptačí perspektivy? Vyhlídkový let pro dvě osoby na palubě letounu Piper Cherokee je tím pravým adrenalinem! Let probíhá cestovní rychlostí 170–180 km/hod., ve výšce 200 až 300 metrů nad terénem a trasu si pohodlně domluvíte s pilotem přímo na místě. Tak neváhejte, na tento dárek budete dlouho vzpomínat!

 

Větrný tunel se silou hurikánu

Tři minuty, devět, nebo raději hned patnáct? Tak tenhle tip patří mezi zážitkové dárky, který vaši maminku i babičku pěkně nadzvedne! Indoor skydiving Praha je větrný tunel, kde proud vzduchu přesahuje 270 km/h a sílu hurikánu! Navíc je to jediný větrný tunel v ČR. Zažije pocit volného pádu v bezpečí simulátoru, v bezpečné výšce a za neustálého dozoru profesionálních instruktorů! Tak co, jdete do toho se svou maminkou?

Sdílet článek

Chcete jako první vědět o novém zážitku nebo vychytat slevy na zážitek? Sledujte nás na sociálních sitích.

Nejčtenější články

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.04.2022 13:38
simkova simkova

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností Chcete fotit působivé momentky, nad n...
Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom
Jarní tipy na zážitky
Datum 29.03.2022 13:58
simkova simkova

Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom

Který kluk by aspoň chvíli netoužil stát se profi pilotem formule nebo zažít zrychlení z 0 na 100 km/h za tři sekundy v luxusním Ferrari? Co nedávno by...
Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.03.2022 11:28
simkova simkova

Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou

Chcete si užít svoje oblíbené zážitky za výhodnější cenu? Hledáte tipy na boží dárky pro kamarády a své blízk...
Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku
Jarní tipy na zážitky
Datum 08.03.2022 14:17
simkova simkova

Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku

Jaro vystrkuje růžky, krokusy pučí a Velikonoce jsou za dveřmi. Možná i vám vlilo jaro do žil novou sílu a chuť podniknout konečně pořádné dobrodružství...