Překvapení za vysvědčení? Nejlepší dárky pro děti na prázdniny jsou zážitky!

Hodiny 17.06.2022 16:55
simkova simkova
Zážitky pro děti

Konec školního roku je za dveřmi a s ním i vysvědčení! Ano – přesně teď je ten správný čas, vymyslet překvapení či odměnu pro naše děti! Objevte s námi tu nejlepší zábavu i odvážná dobrodružství, která uchvátí každého malého neposedu, ale i náročného teenagera. Zážitky pro děti jsou hitem, který nezklame.

Dárky pro děti musí naše obdarované v prvé řadě bavit. No a také by je měly rozhýbat! Nadcházející prázdniny jsou k tomu jako stvořené, co říkáte? Darujte dětem zážitky, malé i velké, s náloží adrenalinu, ve vzduchu i pod vodou, na rychlých kolech, v jeskyni, v tanku i na surfu, na trenažéru nebo se zvířecími miláčky!

Vodní zážitky. Je libo surf nebo ponor?
Léto volá po volnosti, dobrodružství i netušených zážitcích! Nechte svoje dítka prožít něco, co ještě nikdy nezažila a možná ani neviděla. Vezměte je na výlet do Surf Arény v Praze, kde se hravě naučí sjíždět vlny na prvním interiérovém surfařském simulátoru ve východní Evropě – s nejmodernější technologií svého typu na světě! Nebo je vezměte se potápět v azurovém světě ticha a zažívat dobrodružství s mořskými živočichy! Kde? Nemusíte hned letět k moři – čeká na vás největší plavecký bazénu v Brně a ponor na zkoušku. 

Obsah obrázku osoba, helma

Popis byl vytvořen automaticky

Větrný tunel a simulátory
Vezměte svoje potomstvo na simulátor a zaručeně se nespletete! Simulátory umělé reality milují všechny děti moderní doby, jen si vybrat. V Indoor skydiving Praha můžete společně zažít sílu hurikánu a proud vzduchu silnější než 270 km/h. Navíc ho nenajdete nikde v ČR – pouze v Praze Letňanech. V Brně zase najdete plně pohyblivý simulátor letadel, kde se stanou pilotem nejoblíbenější stíhačky F16 i bojového vrtulníku. Nebo zažijte let vesmírem. Splňte sobě i dětem sen – vyskočte z letadla a proleťte se nekonečným vesmírem! Bezpečně ve virtuální realitě se speciálními VR brýlemi.

VR větrný tunel – létání ve virtuální realitě

 

Vyhlídkové lety aneb zážitky ve vzduchu
Klasika, která nadchne malé i velké. Vyhlídkové lety z Brna, až pro tři osoby, vynesou vaše děti do oblak a představí jim známá místa z nadhledu tak, jak je dosud neviděly. Vyhlídkové lety nabízí mnohem větší svobodu než lety dopravním letadlem. Kdo zažil, ví! Nezapomenutelný zážitek rozhodně zajistí také vyhlídkový let horkovzdušným balónem. Létá se po celé republice, ve všech ročních obdobích, v jakémkoliv věku a klidně pro celou rodinu. 😉 Chcete přidat emoce a let tak trochu jako z akčního filmu? Pak zvolte vyhlídkový let vrtulníkem americké produkce Robinson R44.

Pro dobrodruhy
Divoká jízda, zážitky a splněný sen snad každého kluka! Nenechte si vysněný dárek za vysvědčení ujít – dost možná ho oceníte ještě víc než vaše děti. Jízda v obrněném transportéru v Army parku v Ořechově u Brna je zkrátka top. A držte se pevně – bude to pořádně házet! Nebo je libo Hummer H2? Vezměte celou rodinu na tuhle parádní prázdninovou jízdu – ocenit za uplynulý školní rok, trpělivost a zvládnutou práci si zaslouží celá rodina! Zkroťte si tohoto obra při offroad jízdě v bláznivém terénu v Olomouci.

Jízda autem Hummer H2

 

Prázdniny na rychlých kolech
Obdivují vaše děti nadupané sporťáky i závodníky? Nechte je zažít, co to je, svést se v jednom z nejlepších sportovních aut všech dob – ve Fordu Mustang v Praze či Brně! Nevšední výlet a dárek pro děti za vysvědčení vám zajistí také celodenní jízda v sedle – Telčsko na čtyřkolce – při prohlídce okolí. Podnikněte výlet společně s dětmi a čeká vás nádherná příroda, motokrosové dráhy, hrádek Roštejn, rozhledna Oslednice, výborný oběd a zámek.

Obsah obrázku exteriér, segway, doprava, bruslení

Popis byl vytvořen automaticky

Nevšední projížďky
Že vaší ratolesti rychlá kola nic neříkají, ale fandí pořádnému průzkumu a ráda poznává nová místa? Darujte jízdu na segway v Brně, na exkluzivním dopravním prostředku současnosti, a prohlédněte si Brno jinak. Zažijete společně nevšední jízdu se spoustou legrace. To stojí za to!
Raději přírodu než město a raději zvířata než kola a motor? Tak vezměte svoje děti na
projížďku se smečkou tažných psů alaskánů! Okusí dobrodružství dalekého severu při jízdě na čtyřkolce tažené severskými psy husky. Vyzkouší si zapřahání, napojení a strojení psů do postrojů i to, zda psi dají za piškota „pac“.  😊

 

Obsah obrázku tráva, exteriér, pes, obloha

Popis byl vytvořen automaticky

Sdílet článek

Chcete jako první vědět o novém zážitku nebo vychytat slevy na zážitek? Sledujte nás na sociálních sitích.

Nejčtenější články

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.04.2022 13:38
simkova simkova

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností

Foť jako profesionál! Zážitkové kurzy fotografování učí, jak fotit atraktivně za všech okolností Chcete fotit působivé momentky, nad n...
Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom
Jarní tipy na zážitky
Datum 29.03.2022 13:58
simkova simkova

Jaro láká na adrenalin a rychlá kola! Zažij Ferrari na okruhu, super duel, formuli i Ariel Atom

Který kluk by aspoň chvíli netoužil stát se profi pilotem formule nebo zažít zrychlení z 0 na 100 km/h za tři sekundy v luxusním Ferrari? Co nedávno by...
Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou
Jarní tipy na zážitky
Datum 21.03.2022 11:28
simkova simkova

Akční zážitky: Objevte každý měsíc exkluzivně s Impresio TOP zážitky se slevou

Chcete si užít svoje oblíbené zážitky za výhodnější cenu? Hledáte tipy na boží dárky pro kamarády a své blízk...
Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku
Jarní tipy na zážitky
Datum 08.03.2022 14:17
simkova simkova

Zažijte Velikonoce ve vzduchu! Užijte si jaro s nej zážitkovými bestsellery letošního roku

Jaro vystrkuje růžky, krokusy pučí a Velikonoce jsou za dveřmi. Možná i vám vlilo jaro do žil novou sílu a chuť podniknout konečně pořádné dobrodružství...